29 Ocak 2015 Perşembe

CİCRET BİLEKLİK (Giyilebilir Teknoloji)

Merhaba değerli okurlar şimdi sizlere Giyilebilir Teknoloji yani '' Cicret '' ten bahsedeceğim.Bildiğiniz üzere teknoloji her geçen saniye gelişiyor ve değişiyor.Bunun sonucunda da garip ama bi o kadar da ilgi çekici yeni cihazlar üretilmekte.Şimdi yeni çağın önemli buluşunu size tanıtayım.

Paris merkezli tasarım stüdyosunun bir ürünü olan Cicret Bileklik , giyilebilir teknolojinin yavaş yavaş hayatımıza gireceğinin habercilerinden.Giyilebilir teknoloji alanında birçok rakibinin gözünü korkutan Cicret hayatımızda kısa sürede yer edinecek gibi.Şimdi gelelim çalışma prensibine...

Cicret , aslında bir projeksiyon görevi görmektedir.Üzerinde durduğu derinin üzerine yansıma yaparak ve otomatik sensörleri kullanarak Android telefonunuzu bileğinizden yönetmenize olanak sağlar.Telefonunuzun bir çok özelliğini (bluetooth , arama , internet bağlantısı ) içerisinde barındıran Cicret 10 farklı renk seçeneği ile geliyor.Fiyatı henüz belli olmayan bu yeni ürün için bağış toplanmakta.Doğru duydunuz ! Şirketin bu ürünü piyasaya sürmek için yaklaşık 1 milyon dolara (2.4 milyon lira) ihtiyacı var ve bunun % 30 'u toplanmış durumda.Fiyatı için kesin bir bilgi yok.


CİCRET'DEN KESİTLER




CİCRET TANITIM VİDEOSU İÇİN TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder